ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣΤο THE CURIOSITY OF CAT είναι ένα blog που εμπνέεται από την αγάπη για την Ελλάδα και την επιστήμη.
Σκοπός του είναι η καταγραφή του κόσμου και η αναζήτηση της αλήθειας.
Καταγράφει επιστημονικές και τεχνολογικές ανακαλύψεις, φιλοσοφικές θεωρίες, ιστορικά γεγονότα και τον άδυτο κόσμο, προσπαθώντας να προσεγγίσει αντικειμενικά την αλήθεια. 
Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης του ιστολογίου THE CURIOSITY OF CAT

Το thecuriosityofcat Δεν είναι δημοσιογραφικό  blog και οι όποιες πληροφορίες της τρέχουσας ειδησεογραφίας αναφέρονται στο blog είναι απλή καταγραφή και πιθανόν σχολιασμός γεγονότων.

 • Το "thecuriosityofcat" και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών που αναγράφονται αν και θα γίνεται το ανθρωπίνως δυνατόν δια αυτήν. Επομένως, οι επισκέπτες/χρήστες του thecuriosityofcat, χρησιμοποιούν την υπηρεσία ενημέρωσης που τους παρέχεται με δική τους πρωτοβουλία και αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.
                                 
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του THECURIOSITYOFCAT διατίθεται στους επισκέπτες / χρήστες για προσωπική χρήση και σύμφωνα με τους όρους και τους περιορισμούς της άδειας: Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

• Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις του διαχειριστή και του ιστολογίου thecuriosityofcat

Επιτρέπεται η αναδημοσίευσή των άρθρων  μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link (http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/ ή με ενεργό link του άρθρου) και όχι απλά η λέξη 'ΠΗΓΗ' με λίνκ, καθώς και απαραίτητη αναφορά στο όνομα του συγγραφέα, όπου αναφέρεται.


 To "thecuriosityofcat" αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων.

Δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα χρηστών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα χρηστών. Δεν απαιτεί και δεν συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από τους επισκέπτες του.

Το thecuriosityofcat περιλαμβάνει links προς άλλα ανεξάρτητα websites τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. 

Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

Δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που κάνουν οι χρήστες. Υπεύθυνος για το κάθε σχόλιο είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του σχολίου. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό, spam, παράνομο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους.

Ο διαχειριστής του " thecuriosityofcat" διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιοδήποτε σχόλιο παραβιάζει τον παραπάνω κανόνα.


• Τα σχόλια θα πρέπει να είναι γραμμένα στα ελληνικά και όχι greeklish. 
• Το "thecuriosityofcat " σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.

Ο διαχειριστής του " thecuriosityofcat" διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιοδήποτε σχόλιο παραβιάζει τον παραπάνω κανόνα.

Το περιεχόμενο του ιστολογίου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του "http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/" (εκτός αν το θέμα έχει παρθεί από άλλο site - ιστοσελίδα οπότε ανήκει στη πηγή του) και προστατεύεται με βάση το Creative Commons 3.0 License. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link (http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/ ή με ενεργό link του άρθρου) και όχι απλά η λέξη 'ΠΗΓΗ' με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Απαραίτητη αναφορά στο όνομα του συγγραφέα, όπου αναφέρεται. 
Επιθυμούμε την αναδημοσίευση των άρθρων εφόσον τηρούνται οι όροι χρήσης.
►    Το παρόν blog: "http://thecuriosityofcat.blogspot.gr" Υπάγεται  στην  ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ  (blogspot - google)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η μυστηριώδης λέξη Croatoan και η χαμένη αποικία