Θέαση UFO στο Κολοράντο μόνο από το σκόπευτρο της κάμερας

Στο Fairplay του Κολοράντο μιά γυναίκα ανέφερε ότι είδε ένα UFO σε σχήμα Κρόνου στην οθόνη της κάμερας της, που δεν μπορούσε να δει με γυμνό μάτι, σύμφωνα με την κατάθεση της στην υπόθεση 62246 από το Mutual UFO Network (MUFON).

Το γεγονός συνέβη περίπου στις 13:30 στις 14 Δεκεμβρίου 2014, σύμφωνα με την υποβολή εκθέσεων και ο αρραβωνιαστικός της οδηγούσε κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου 285.


"Η γύρω περιοχή ήταν πολύ όμορφη, έτσι αποφάσισε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες", δήλωσε ο μάρτυρας. "Παρατήρησε ένα αντικείμενο στην οθόνη και άρχισε να προσπαθεί να το βρει χωρίς τη χρήση του τηλεφώνου και ρωτούσε αν θα μπορούσα να δω τίποτα. Συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να το δει μόνο μέσα από την οθόνη της κάμερας στο τηλέφωνο.

Η γυναίκα στη συνέχεια τράβηξε δύο φωτογραφίες πολύ γρήγορα: Εικόνα 1 και Εικόνα 2.


«Κανείς μας ποτέ δεν είδε τίποτα με γυμνό μάτι, αλλά στις φωτογραφίες φαίνεται σαν το αντικείμενο να ταξίδευε πολύ γρήγορα. Ταξιδεύαμε περίπου με 65 μίλια την ώρα και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με διαφορά μερικών δευτερολέπτων, αλλά το αντικείμενο φαίνεται να έχει μετακινηθεί δραματικά. Δεν μπορεί να αναγνωρίσουμε τι είναι το αντικείμενο αυτό και ελπίζουμε κάποιος άλλος να μπορεί".

Το Fairplay είναι η έδρα της κομητείας και ο πιο πυκνοκατοικημένος δήμος του Πάρκου County,στο Κολοράντο, με πληθυσμό 679 κατοίκους.


Το Κολοράντο είχε 5 εκθέσεις UFO που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου του 2014 - υπολογίζεται σε 0,96 θεάσεις ανά εκατομμύριο πληθυσμού.


Να θυμάστε ότι οι περισσότερες θεάσεις UFO μπορούν να εξηγηθούν ως κάτι φυσικό ή τεχνητές. 

μετάφραση από το openminds
thecuriosityofcat 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου